bokmal

Okej, fokus! Har sovit extremt mycket de senaste dagarna, ändå vägrar mina halsmandlar att dra ur proppen och  svullna  ner och mitt huvud vägrar lägga ifrån sig pinnarna som fanskapet ständigt slår på surrtrumman med! applåd... dessutom glimmar mina ögon som stjärnor i fjärran natten. Fast hellre det än svamp i underlivet, eller demens eller arbetslöshet. Ska köpa ingefära innan jobbet. Imorgon måste jag vara kry, eller i alla fall piggare. Ska handla hem starköl också. 
 
Jag suktar efter massa böcker också. Inte vilka som helst, utan nogrant utvalda! Min plan är att successivt införskaffa dessa och sedan bege mig till en hemlig ort/land/världsdel och suga i mig dem som prosac. Det är därför jag jobbar som en tok. I stundens hetta lever jag för det. 

off the record

Självklart vaknar jag upp med surrande getingar i huvudet och pulserande halsmandlar. Varje gång jag är ledig. Jajamän. Ska knarka tabletter och halstabletter, samt grönsaker så ska vi se till att jag får ingång hjärnan lagom till aftonen. Det rycker i höftkulorna och mina fingrar sprattlar av förväntan till att börja på mitt projekt. JAJAMÄN. plus att jag jobbar imorgon och hela helgen, plus att jag vill träna, plus att jag ska vinka hej då till två par brudar på lördag som drar till asien och då sa mamma: bli kry. 

dinner

Kamma mustaschen, fylla glasen och starta tungorna, hjärtan och hjärnorna. Jag bjuder härmed in ett par individer till en lätt middag, samt efterrätt med tillhörande likör. De bjudna är: Alexander Bard, Gudrun Schyman, Liv Strömquist, Nanna Johansson, Fredrik WIkingsson, Sarah Palin, Magnus Betnér och Vladimir Putin. 
 
Jävlar i lådan vad det hade brunnit mellan varje tugga på min inlagda aburgine med raitatopping. Jag hade suttit still, med benen i skräddarställning och inte låtit någon gå in i dimma full av blyghet samt försiktighet och eftertanke. 
 
Ska vi köra det här till helgen kanske? eller torsdag?
 
Innan jag somnade igår kom jag på en genialisk idé. Eller i alla fall är den kreativ och spännande, och jävligt genialisk. det kommer ta tid att utveckla den. Men jag klottrade ner tankarna i ett bäcksvart mörker. Imorgon börjar steg 1 i det praktiska momentet. 

monday bloody monday

Måndag. Arbete och trötthet. Gillar måndagar ändå. Just för att söndagar är extremt sega. Orkade knappt lyfta ett finger igår. Men idag så! Älskar att planera veckans aktiviteter. Känner av den smygande kylan nu också. Kalla händer ger uppspärrade ögon på många rynkiga och gamla ansikten.
 
Smaskar i mig läkerol och lyssnar på "Debatt". Ska söka jobb på Island. Ja, du läste rätt. 

DRA!

Familj. Situation. Det ska jag skapa en serie om. Jag ska observera och plocka fram gammalt matriel, som alltid har en tendens att återkomma i mitt (och andras) liv. Jag ska åka till Island och skapa det här. Alternativt något varmt land. Jobba på dagarna, skriva om kvällar och nätterna. Leva i min egna bubbla. Jag behöver det här. Min kropp får helt enkelt hänga med. 
 
- Kroppen är bara en bägare för vår flytande själ. 
 
 
http://www.vinnumalastofnun.is/eures/

katten va bra

Smörja maskineriet. Det är det jag sysselsätter mig själv med. Tjäna pengar, snärta kroppen och psyket, drömma, för att sedan klargöra det jag ska göra när november står för lådan. Jag har en hel del skisser på saker jag ska göra  men det kommer inte bli något bestämt förens november faktiskt är kommen. Kan inte bestämma mig. Vill inte bestämma mig redan. Det kan bli helt koko. eller också helt fantastiskt. 

wuppp

allt börjar faktiskt klarna upp sig. Den hårt vispade grädden har simmat ut och förtunnat sig en gnutta. Stänk av kaffe och svett plågar min trappuppgång. Jag kramar hårt om koppen och ser försiktigt med kritiska ögon mot samtiden. Jag har hållt hårt i en hand som nu inom ett par sekunder har glidit mig ur greppet. Skönt att solen bländade hennes ansikte innan jag bet mig blodig i läppen av ångest, hopp och kärlek. Det är bäst så. Frågan är bara vad som väntar mig. Tålamod, samt, öppna ögon. 

RSS 2.0