happy feet

Jag suktar något oerhört efter konserter och tillhörande maskerad och vinsmuttande. Ni anar inte. Jag känner på mig att nästa år blir en välgräddad upplevelse. Ojojoj, och det kommer inte vara några problem alls att hålla mina löften. vINTERN KOMMER RUSA FÖRBI!

såäre

Jag har definitivt ett nyårslöfte - inga män, inga familjeaktiviter i onödan och endast fantastiska människor omkring mig. 

en vanlig tisdagskväll

En himla känslig och aggresiv stämning damp ner som ett täcke i vårt kök när jag tidigare ikväll tilltalade min moder vid namn istället för att tilltala vid hennes biologiska produktion, delvis, mamma. Lite variation tycker jag passar utmärkt i vardagen och framför allt, hon är mer än min mor, trodde jag... JA, för hon blev ,bokstavligttalat, svart i blicken, muttrade för sig själv och diskade i all hast! ja, det är så min mor fungerar när hon är arg - utsöndrar sina känslor i tydliga fysiska, och helst, hastiga rörelser! till exempel diskning, rask promenad, samt lååååånga samtal som hade passat utmärkt år 1552 med gustav vasa i spetsen. Det handlar om respekt, inflinkar Kenth. 
 
Hur kände jag efter det samtalet?
 
tomhet. 
 
 
 
 

huvudvärk

trippar på en lina över mjuka, chokladdränkta marrängtoppar och dansar till av hejdundrans sjuk(t bra) musik. det är lite så jag lever för tillfälligt. trevligt värre! 
 
minus huvud till fyrverkeri och osäkra beslut. Nä, ska ta en fuskpäls över blickfånget och ta tag i mitt liv efter att min hälsa har repat sig. Imorgon? har jag redan massa saker att dona med. om inte huvudvärken fortsätter. fan.

tidig

Vaknar upp med tjutande mage, tickande halsmandlar och negativa revben.. klockan 05.00. Tiden börjar nu närma sig nio och jag har förbrukat den tiden med att vårda min tatuering, dricka mängder av te, kaffe och lime och sugit i mig radio och bonde söker fru. nu? funderar på vad jag ska göra till våren. Har jävligt mycket alternativ.
 
fantastiskt. 
 

rör i grytan

kakan då! tatuerad och blivit antagen till genusvetenskap, kritisk filosofi och barnlitteratur. va fan? vad händer nu? 

katten då!

Nu är det så här va, att jag är uppe med katten och fixar med livet och dess framförhållning. Till exempel rycker fötterna och smilgroparna av tristess då jag har legat inne hela helgen med sjuk hals och huvud. Det är därför jag omfamnar måndag, ny vecka, med den största håven jag kunde hitta. Jag är dock inte helt 100 % kry, snarare 56 %. Snacka om att bli överkörd av årets influensa rakt bakifrån! har varit kass i snart 1 vecka nu. Om inte jag snart blir bättre ska jag personligen gå i ide.. jaja! enligt min magiska och visuella kalender har jag mycket spännande saker att buga för. Jag ska färga hud, jobba, återse bekanta ansikten och förhoppningsvis bli 120 % kry. 

hänt extra

Jag har givit mig själv två julklappar idag. En tatueringstid nästa vecka och en prenumeration på galagos fantastiska avföring. Harry potter underhåller mig och mina dansande bakterier i kroppen min tittar snällt på. 

RSS 2.0