ojojo

herregud. Jag har blåst ut sjukdomen ur mitt liv och fokuserat på helt andra saker. Vilket resulterade i att jag har en ny favoritfilm och är i ett lyckligare tillstånd! okej, filmen ni måste lägga på minnet är "The perks of being a wallflower" - fantastisk!!
 
 

antikapatalist

”Det är skitdrömmar. Bara skitdrömmar. Världen brinner! Och vi ska drömma om nya köksbord.”
 
 

citron

hej hopp du där i snödrivan är!  det är så jävla trist att vara sjuk. orkar ingenting, orkar bara laga mat som inte mättar ett skit och ingefära har blivit min nya drog. Men om du tror att svarta moln är på väg så måste jag slå dig i ansiktet! för så är det icke! jag mår betydligt bättre än för ett par dagar sedan och om jag inte mår som en  nyknullad george michael imorgon kommer jag nog tappa all respekt för allt vad ingefära står för. Jag gissar på att jag kommer i alla fall må som Bert karlsson mår när semeldagen infaller när fredag nalkas! annars kör jag en whiskey och en cigg på det. En sann jazzräv låter inte ett par hundratusen bakterier styra skutan! nej för fan. 
 
En sista grej, jag får ont i magen av lycka när jag tänker på våren och sommaren. Har en hel del saker som kan jämföras med en helt magenfik orgasm planerat. Mer om det senare i livets skede! 
 
Nu ska jag drömma om citroner. 

Det hände något fantastiskt i afton

Jag vill börja att printa ner namnet Nina Björk. Jag har alltid duggat i samma regn som henne men i kväll blev vi samma droppe i det här förbannat fina regnet. Hon var huvudperson i Svt2:s program, "Min sanning", där de uppmärksammade Ninas skitsmarta teorier och åsikter i en timma. Se om det programmet på svtplay så kanske eran syn på feminism vrids om ett yttligare ett varv? precis som min syn blev omvriden som en liten trasa i diskhon. Att jag flera gånger ville dränka mig själv för att programledaren är ute och cyklar för det mesta är en annan femma, men en sak som jag har varit inne och nosat på men inte har reflekterat speciellt mycket över, är faktumet att synen på jämnställdhet oftast riktar strålkastarna åt att förändra kvinnorna till det mer "manliga stereotypa sättet" vilket borde vara tvärtom, alltså att män blir som "kvinnor". shit vad jag hatar könsroller, jag hatar inte män, men jag älskar väldigt många kvinnor!
 
mansgrisar.. eller vita kränkta män

föda barn? nej tack.

Många snackar om att föda barn, jag vill föda gamla personer. Rynkiga, gråhåriga och fulla av berättelser. Då vill jag nog ha 2 gammeltackor. Kön spelar ingen roll för de ska bli hen av båda två.  Lite Benjamin Button över det hela. Dessutom kan vi låna varandras kläder! (och pensionen är högre än barnbidraget) Dessutom kan de bedöva min jobbiga impulsiva sida som på någotvist har antydningar på ADHD! Vi ska laga veganskt och skrocka tills klockan slår döden. 

saxofonista

Jag ska bli en saxofonist. Jag ska nämligen få låna en saxofon av en väldigt kär vän. Jävlar vad fantastisk det här KAN bli. Jag ska glida längst gatorna i sommar och spela en truddelutt. Ingen hatt att lägga mynt i men en hatt att observera på huvudet mitt. 
 
cool katt kommer jag att bli! 
 
jao...

raprapapappapapa

kackerlacka vilken månad det har varit! Har varit i ödeslagda värmland, agerat tärna och druckit mycket vin. Nu är det jobb och sjukdom som är på agendan. Men vad gör man inte för en påse pengar och lite guldkant på vardagen? 

på jobbet

Ibland när jag står och kupar händerna kring en varm kaffekopp på en stol som luktar kiss kan jag tänka att jag springer runt i ett genustempel. Det ploppar upp bilder som förställer när jag och mitt blåställsliknande klänningsfodral skuttar omkring med en kaffekanna och dränker pensionärer med det svarta guldet! det är som klippt och skuret för det genusfack som mitt kön är i och i och med det jublar normens föräldrar extremt högt! Det gör mig lite ledsen. Inte att jag får möjligheten att valsa omkring med gamlingar och kaffekannor, nej, för att det är så många människor som missar den här kalasbuffén till arbete som ung. För det är ju så, när ett arbete eller ett ting blir så starkt förknippat med ett genus blir det svårare att krossa den muren och traska vidare och bli ett med arbetet som det andra genuset. Så fort det kommer in en person som inte är sammankopplat med det genus som arbetet är genuint med, blir det antingen favorisering eller utmobbning. Så jävla kasst och så jävla synd. genus är skit 

oh alabama

 
Alabama shakes håller mina sömnbetuttade öron just betuttade av kärlek och eufori just nu. Det var det enda jag ville säga, för imorgon väntar en ny vecka och nya äventyr! ja, just nu är inte sagolandet i hamn.  
 
 
 
 

laugh

hittade en lapp idag som jag hade skrivit, det stod "Dagens människor dränker sin hjärna och sitt hjärta i närmsta å och fiskar upp fiskar som präglar ytlighet, ekonomi och teknik" Fick en klump i halsen när jag läste det. Efteråt slank jag förbi tv:n som visade en reklam från K-special... Har ni sett den?! hur förbannad ska jag tillåta mig att bli? det finns ingen gräns där, känner jag. Nu ser jag en fin film om mat, då blir jag glad igen. tacktack

som en skateboard

Det känns som att jag bara har en jäkla massa gött framför mig. Idag vann vi på postkodslotteriet så mamma har köpt champange och glasstårta, imorgon ska vi kidnappa henne och dricka skumpa igen, och på söndag ska jag skanna in en jäkla massa foton. Till exempel bilder på när mamma och kent är små (har ett projekt till bröllopet på G) dessutom lämnade jag in 3 engångskameror från indien/Thailand-resan PLUS avskedsfesten för just resan... asså, hur rolig såg inte jag ut när jag hade klippt mig kort?! jaja, det kommer bilder så fort jag har de i min datorlåda. Annars då?jaaooo, om jag får ligga? nä Om jag får cykla? nja

RSS 2.0