skriva brev

Jag har fått dille på att skriva handskrivna brev! Jag blir ivrig av tanken och springer i tid och otid och hämtar papper, pennor och kokar kaffe för att hålla ångan uppe! Tanken på att få ett handskrivet brev adresserat till mig själv får mina händer att bli varma och ögonfransarna att fladdra! Men så sätter jag mig ner, i bekväm ställning och med en penna hårt omsluten kring mina fingrar, så inser jag, med min handstil kan omöjligt någon uppskatta ordets konst. Jag försöker, försöker, men det ser inte vackert ut, visst, man kan läsa det, men vad är poängen om det inte ser vackert ut? nu har jag slängt papprena och pennorna åt helvete. fan!

dimmigt

Vårsol ute. Ändå längtar jag så mycket tills att mörkret och ögonlocken faller ner som järnridån. Att timmarna snurrar fort fort på uret. Ja, tills jag har mina käraste i hamn igen. 2014, inte mitt år. Det var längesedan det var mitt år. Det här kan vara det värsta jag har varit igenom på länge. Inte blir det bättre av att  sträckan till sommaren känns som en evighet att traska i. Varför kan inte allting kännas bra.

Jag mår illa hela tiden

Idag känns allt grått igen. Tomt, framför allt. Jag känner saknad, och längtan. Som om de känslorna kunde uppstå som fräscha någon gång. Jag önskar att sömnen kunde ta över lite mer. Jag kan knappt läsa romaner, som jag älskar, för att det är sorgligt och för att det väcker den björn som annars sover så tyst och fridfullt. Jag ska rymma till min nya favoritvärld ikväll. Försöka släcka illamåendet och tysta björnarna. 

Maken

Jag är fast. Sidorna fladdrar förbi och ögonen slukar varje ord som om det vore en utsökt matbit. Aldrig någonsin har jag känt igen mig så väl, och hur Gun-Britt Sundström skriver! Det var alldeles för längesedan jag kände blodet pulsera så varmt för en bok. Tack, tack!
 
Vad handlar den om? Jag har precis börjat läsa och har en evighet kvar (Tack igen!) men ja, alla som har kämpat med excentiella, samhälls, filosofiska och psykoligiska frågor kring allt, kärlek och förhållanden, läs den! 
 
Onsdag, onsdag. Längtar så. Ska på konstvandring och jag ska skapa konst. Har megaplaner på intåg. ojoj! 
 
 
Måste avsluta. Vill skriva mer, men måste avsluta. Ögonen trånar efter "Maken". Ta hand om dig!

,

Fucking människor. God natt. hej

glittttter

 

RSS 2.0