kräm

Herregud. Mina skor har växt en hel del sen sist jag satt skräddare i mitt henrum i lindome. Nu gör jag det och ja, fan vad livet i majorna är fantastiskt! ni anar inte. men skit i det nu. Jag vill boka massa roliga äventyr snart. Jag är hungrig på damp. ps, jag kommer dela ut tidningar på centralstationen mån, tors och fre next weeeek. ses. 

men nya cheeese

ostbågar. jag skriver det igen, Ostbågar! herregud, det nya på ostbrickan! brie, mögel och allt annat skit bleknar och avdunstas i jämförelse. slutsats på min nya kompis, smakar som en fantastisk slickipick. Synd bara att de egentligen inte är välkomna in i veganlyan. Så det blev ett one night stand för den godbiten igår. Efter x-antal vin, öl och cider i kroppen..Eller en framtida borta match.. när alkoholen talar, som sagt. Då finns det inga gränser längre. I alla fall när det kommer till en kombination som heter, ost, fett, salt och majs. barnmat för vuxna. kanon. 

bröstkorg

ojojojoj, vilken guldtacka jag fick in på erfarenhetsbanken idag! vänsterbröst är piercat och imorgon är jag och tove sambos i göteborgs guldnäste! kackerlackan ligger brevid mig nu och skrockar. Prince och tatueringar fyller ut våra kalendrar, och annat skoj! jag kommer också att dissa internet på väldigt länge. måste ju lägga tid och pengar på annat sköj! ni är välkomna till majorna! komsi. dessutom, jag är fortfarande ung och fräsch som inte blir bakis. det är fan mer värt än att få behöva visa legg på systemet när man är 60 bast. wuhoo. usch, snart börjar kakan i ugnen att ge oss sockerchockar! 

ölhävarn

 
Hittade den här bilden på djungelntrumman... om jag fick hångla! MED ÖLEN! 

god morgoneniii

Älskar när håret är blött, tuttarna lever fria på bröstkorgen och glasögonen är putsade och rena. 

om jag vore diktator

Thoreau, Leo Tolstoy and Elisee Reclus kom att inspirera en anarko-naturism som förespråkade vegetarianism, fri kärlek, nudism och en ekologistisk världsbild, ett tänkande som i slutet av 1800-talet fick stark förankring i Spanien, Portugal och Frankrike.
 
 
Är det bara jag som vill packa väskan och lämna vårt samhälle och sticka till en anarko-naturism-skog? jag fick precis ett framtidsprojekt i bakfickan. 

Piff och Puff

Det är väl ingen som har missat blondinbellas brutalt korkade spyor? och hennes mans? och typ alla konservativa republikaner, liberaler, moderater som strosar runt på östermalms marmorgolv med alldeles för tajta kalsonger och dyra läppstift? Man har fått läsa och höra så mycket av dem att man trodde att det en gång skulle ta slut, orden skulle dö i deras blekta käftar och händerna skulle trilla av deras "entreprenörsblod". Men så kom den kittlande debatten om HEN.Hen, hen, hen, ett så simpelt och smart ord kan sätta igång skogsbränder och annat kråkväsen är lite gulligt, tycker jag. Sen är det ju så, jag kan inte riktigt ta en människa seriöst om man döper sin hund till Christian och har tatuerat in, med kursiv text, namnet på sin parnet på överarmen. Det går bara inte. Så när de uttalar sig om ordet Hen som om de lever i en värld där häst och vagn är grejen inser jag att något måste ha slint fel när flarrorna av äkta champange och de skräddarsydda kostymerna kombinerades. Inget personligt alls egentligen, bara en rejäl generalisering av människor med alldeles för höga halsar och trångsynta ögon. Som råkar kalla sig för Odd och Blondinbella. Hoppas båda blir allargiska mot el. Amen. 

RSS 2.0